ALLT OM Ventilation

Vår filosofi

Eftersom vi bryr oss om miljön och tror på grön energi och det mest värdefulla målet för oss är människors hälsa.
Vi studerade svenska regler och lagar relaterade till ventilation som Miljölagstiftning och Bygglagstiftning, vi gick djupt igenom plan och bygglagen, Boverkets föreskrifters för att vara säkra på att vi kombinerad

den perfekta handen med vetenskap för att producera den perfekta tjänsten för våra kunder.

VARFÖR VÄLJA OSS


Eftersom vi gör det rätt, investerade vi i vår personal, vi valde dem bland de bästa smarta ventilationsteknikerna på den svenska marknaden, vi erbjuder inte bara våra kunder god service utan vi ger dem en helhetslösning för deras inomhusmiljö.

Testning och Inspektioner


  • IMkanal


  • Från och Till luft

  • Takfläkt, Självdrag (S) Mekanisk frånluft (F) Mekanisk frånluft med värmeåtervinning (FX) Mekanisk från- och tilluft (FT)Mekanisk från- och tilluft med (FTX) värmeåtervinning

  • Felsökning

För att ett ventilationssystem skall fungera som det gjorde vid installationstillfället är det viktigt att man med jämna mellanrum rengör systemet.

Vi erbjuder fasta priser på ventilationsrensning, så du i lugn och ro kan jämföra oss med andra aktörer på marknaden innan du beställer jobbet.

Vi gillar att bli jämförda med andra, då vi själva anser att vi håller en hög arbetskvalité och bra service till ett konkurenskraftigt pris.  

Om det är inte bra inomhusmiljö, så fixar vi det igen!
NÅGRA VENTILATIONSBEHOV?

VI HJÄLPER DIG GÄRNA

VÅR FÖRENING